WALA Labradoodle

Meet our Doodles

At McSweeney’s doodles we only want to breed with doodles that are completely healthy, we have our girls examined by a vet before, during and after pregnancy.

Our doodles are tested on:

If one of our doodles is not 100% healthy, we will NEVER breed a litter with it!

The beautiful doodle mommies

McSweeneys Resy

Resy wants to be friends with everyone, she is a cuddly butt, always happy, very sweet and caring, but she prefers to take care of her bones herself. She waits like a cat on the windowsill to receive you at home and she sleeps like a human in your arms in bed.

McSweeneys Dribbel

Dribble is a playful and enthusiastic doodle. She is also a real hugger and everyone's friend. As a mother, she is sweet and caring.

McSweeneys Betsy

This is Betsy! A sweet, loyal, funny, social 'jump in the field'. Very cuddly and a real family dog. Everyone becomes happy when walking.... she greets humans and dogs (cat a little less ;-) Definitely everyone's friend!❤️

McSweeney's Ruby Doo

Onze Ruby is een echte knuffelaar. Zij wil altijd bij je zijn. Zij houd van aandacht en is super trouw. Hier zie je Ruby met een pup van vorige jaar, Bij het uitlaten houd ze niet op met spelen en thuis is ze super relaxed, een echte knuffelbeer.

McSweeney's Joy

Dit meisje is super leuk. Ze is erg grappig, lief en vriendelijk. Joy komt uit een lange lijn van familie favorieten. Ze is de dochter van een van onze favoriete jongens !!

McSweeneys Hunter

Hunter loves children and greets everyone enthusiastically. She is very easy going and prefers to be with you all the time. Whenever possible she likes to go for a long walk and she likes to cuddle with you. All in all a fantastic dog who not only gets love, but gives back so much more love.

McSweeneys Ruby

Ruby is een lieve, vrolijke en sociale hond, die vooral gericht is op mensen. Ze houdt van knuffelen met iedereen en vindt die aandacht dan ook heerlijk. Verder vindt ze het heerlijk om te wandelen en te zwemmen, maar houd je altijd goed in de gaten.

McSweeneys Saartje

Saartje is ontzettend speels, sociaal en een echte knuffelaar. Zij is ook tegelijkertijd zelfstandig. Met andere honden is ze ook super lief. Ze snapt de signalen van grote honden en is voorzichtig met het spelen met kleine honden en puppy’s.

McSweeneys Roxx

Roxx has a sweet and gentle personality. She likes to show you attention, really a buddy. She likes to play with other dogs, she loves walking in the woods!!! She is a (go lucky) friendly girl. She is small medium and has a red silky soft curly fleece coat.

McSweeney's Zusje

Zusje heeft de geweldige looks van haar ouders en dus ook hun leuke en vriendelijke persoonlijkheden. Haar pups nemen haar geweldige persoonlijkheid over.

McSweeneys Mila

Mila vindt het erg fijn om geknuffeld te worden. Ook gaat ze erg graag mee wandelen, daar is ze altijd voor in. Samen met andere honden spelen vindt ze geweldig. Met alle honden in de buurt kan ze gezellig spelen, van klein tot groot.

McSweeneys Ivy

Ivy is een vrolijke, lieve hond met veel energie. Ze is erg aanhankelijk en zorgzaam voor haar kindjes. Zij heeft een mooie rode fleece vacht!!

McSweeneys Lou Lou

Lou Lou is strongly people-oriented and always enthusiastic. She is also very friendly to children, eager to learn and playful. She is generally calm, sociable, and likes to go for a walk

McSweeney's Lola

Lola is in alle opzichten prachtig!! Wij houden heel veel van haar!! Ze heeft en top karakter en is een geweldige mama! Ze heeft een gelukkige persoonlijkheid. We zijn er zeker van dat ze haar charme, zal doorgeven aan haar puppy's

McSweeneys Lasse

Lasse is buiten een blij ei en binnen een rustige hond. Ze is een allemansvriend en vindt alles en iedereen interessant en leuk. Ze speelt t liefst met anderen honden die niet al te groot zijn.

McSweeneys Amy

Amy is de beste hond die wij zouden kunnen wensen. Ze is geweldig met onze 4 kinderen. Ze heeft een lief karakter, is thuis lekker rustig maar houdt er ook heel erg van om buiten met andere honden te spelen.

McSweeneys Bo

Bo is a super sweet, intelligent and studious dog. She loves playing, walking and learning new things. She is a real family dog. She loves everything and everyone.

McSweeney's Mellow

Onze fantastische Mellow is en echte schat van een hond. We houden van haar leuke liefdevolle persoonlijkheid en gelukkige aard. Ze heeft een mooie bouw en zit erg goed in haar lijf.
en_GB