How we work

Het leveren van een gezonde labradoodle is onze hoogste prioriteit

Bij McSweeney’s Doodles streven naar een transparante manier van werken leggen wij onze manier van werken via deze weg aan u uit. 

De huidige prijs voor een Labradoodle puppy is op aanvraag en met deze huis hond mag op een latere leeftijd niet gefokt worden. Wanneer u dit wel zou willen kunt u meer info vinden op this page.

Als er nog vragen zijn mag u natuurlijk nog altijd contact met ons opnemen via de mail of whatsapp.

Let op: Wanneer u een Labradoodle puppy van McSweeney’s Doodles wilt kopen en zelf woonachtig bent buiten Nederland dan mag de puppy pas na 15 weken met een geldige Rabiës enting over de grens. Onze puppy’s vertrekken ten alle tijden met 8 weken. Voor de tussenperiode dient u zelf een oplossing voor te vinden.

01.
Inschrijven op de wachtlijst

Wanneer u interesse heeft in een pup van Mc Sweeney’s doodles noteren wij uw telefoonnummer. 

02.
Kennismakings gesprek

Als er puppys beschikbaar zijn (4 tot 5 weken oud) nodigt Mc Sweeney’s Doodles u uit voor een kennismakingsgesprek.

03.
De pup uitzoeken

Tijdens de kennismakingsgesprek mag u een pupje uitkiezen.
Mocht er geen pup van uw keuze tussen zitten dan mag u uit het volgende nestje een pupje kiezen. Daarna krijgt u een uitgebreid informatie pakket en heeft u 24 uur bedenktijd.

04.
De pup ophalen

Wanneer de pups 7 tot 8 weken zijn dan kunt u de pup komen ophalen.
Bij het ophalen krijgt u van ons nog een uitgebreide workshop over hoe u de pup het beste op kan voeden en een map met extra informatie.

05.
We houden contact

Graag ontvangen wij nog af en toe foto’s en horen wij hoe het met uw pup gaat. U mag natuurlijk altijd met MC Sweeney’s Doodles contact opnemen voor tip & adviezen.

Medische informatie

Gechipt

Al onze pups worden netjes gechipt. Deze chip kan uitgelezen worden wanneer het onverhoopt een keer mocht gebeuren dat hij de weg kwijt raakt.

Ontworming

De pup heeft de eerste 4 ontwormingskuren al gehad. Dit wordt in de workshop verder toegelicht.

Entingen

Wanneer de pup 6 weken oud is krijgt hij zijn zijn eerste enting, deze heeft ie dus al gehad. De pup moet dus nog wel zijn 9 en 12 weken enting krijgen.

Socialisatie

Omdat onze pups opgroeien op onze zorgboerderij, wennen ze gemakkelijk aan drukte en verschillende mensen en dieren om hen heen.

Beide ouders volledig getest

Al onze ouderhonden zijn volledig getest op: HD Heup Dysplasie, ED Ellenboog Dysplasie, PRA/PRCD Progressive retinal, atrophy/Progressive rod cone degeneration, Degenerative myelopathy, Excercise-induced collapse in Labradors en Van Willebrand factor

Garantie op een gezonde pup

Wij hebben er alles aan gedaan om een zo gezond mogelijke puppy op de wereld te zetten met onze moederhonden. Vandaar dat wij een gezondheidsgarantie geven van 2 Jaar op alle genetische defecten waar onze ouders op getest zijn.

Wat U bij de pup krijgt

Puppy pakket

Een leuke tas met van alles voor het nieuwe familielid, hier zit onder andere een Hondenriem, Halsband, eet- en drinkbak en een Doekje of speeltje met de nestgeur in.

Uitgebreide map met informatie

Een map met alle informatie die je nodig hebt om je puppie een goede basis te geven voor het grote honden leven

McSweeney's Doodles workshop bij het ophalen van de puppy

Bij het ophalen van de puppy zal er een gezamenlijke workshop plaatsvinden met de toekomstige baasjes van de andere puppies uit het nestje.

Europees Dieren Paspoort

Een paspoort met alle nodige informatie over de hond waar ook de entingen in bijgehouden worden.

Het stamboek/de pedigree

Een getekend geboortecertificaat waarop je 3 generaties terug kan kijken naar de ouders van je pup

Hulp van MC Sweeney's Doodles voor al je vragen

Graag ontvangen wij nog af en toe foto’s en horen wij hoe het met uw pup gaat. Ook mag u ons natuurlijk altijd bellen voor tip & adviezen.

en_GB