spelende labradoodle

Ontmoet onze Doodles

Omdat we bij MC sweeney’s doodles alleen willen fokken met doodles die helemaal gezond zijn laten wij onze teefjes voor, tijdens en na de dracht bekijken door een dierenarts.

Onze doodles worden getest op:

Wanneer een van onze doodles niet 100% gezond is zullen wij hier NOOIT een nestje mee fokken!

De mooie mama doodles

Resy

Resy wil vriendjes zijn met iedereen, ze is een knuffelkont, altijd blij, ontzettend lief en verzorgend, maar haar botjes verzorgd ze liever zelf. Ze wacht als een kat op de vensterbank om je thuis te verwelkomen en ze slaapt als een mensje in je armen in bed.

Dribbel

Dribbel is een speelse en enthousiaste doodle. Ook is ze een echte knuffelaar en allemansvriend. Als moeder is ze lief en zorgzaam.

Betsy

Dit is Betsy! Een lieve, trouwe, grappige, sociale ‘spring in het veld’. Zeer knuffelbaar en een echte familiehond. Bij het uitlaten wordt iedereen vrolijk.... zij begroet mens en hond (kat wat minder;-) Absoluut een allemansvriend!❤️

Saartje

Onze Saartje is een echte knuffelaar. Beer wil altijd bij je zijn. Zij houd van aandacht en is super trouw. Bij het uitlaten houd ze niet op met spelen en thuis is ze super relaxed, een echte knuffelbeer.

Hunter

Hunter is dol op kinderen, en begroet iedereen enthousiast. Ze is erg makkelijk en is het liefst continu bij je. Als het even kan gaat ze graag voor een lange wandeling en kruipt ze graag bij je om te knuffelen. Al met al een fantastische hond die niet alleen liefde krijgt, maar nog zoveel meer liefde teruggeeft.

Lola

Lola is een lieve, vrolijke en sociale hond, die vooral gericht is op mensen. Ze houdt van knuffelen met iedereen en vindt die aandacht dan ook heerlijk. Verder vindt ze het heerlijk om te wandelen en te zwemmen, maar houd je altijd goed in de gaten. Lola is echt een gezelschapsdier en een grote schat.

Jip

Jip is ontzettend speels, sociaal en een echte knuffelaar. Tijdens het training pikte ze commando’s snel op. Met andere honden is ze ook super lief. Ze snapt de signalen van grote honden en is voorzichtig met het spelen met kleine honden en puppy’s.

Roxx

Roxx heeft een lieve en zachte persoonlijkheid. Ze houdt ervan om je aandacht te tonen, echt een maatje. Ze speelt graag met andere honden, in het bos lopen vindt ze geweldig!!! Ze is een gelukkig (go lucky) vriendelijk meisje. Ze is klein medium en heeft een rode zijdezachte curly fleece vacht.

Cato

Catootje vindt het erg fijn om geknuffeld te worden. Ook gaat ze erg graag mee wandelen, daar is ze altijd voor in. Samen met andere honden spelen vindt ze geweldig. Met alle honden in de buurt kan ze gezellig spelen, van klein tot groot.

Saar

Saar is een vrolijke, lieve hond met veel energie. Ze is erg aanhankelijk en zorgzaam voor haar oude hondenmaatje. Zij heeft een mooie rode fleece vacht!!

Lou Lou

Lou Lou is sterk op mensen gericht en altijd enthousiast. Ook is ze heel vriendelijk voor kinderen, leergierig en speels. Ze is over het algemeen rustig, sociaal, en gaat graag mee op stap

Coco

Coco is in alle opzichten prachtig!! Wij houden heel veel van haar!! Ze heeft en top karakter en is een geweldige mama! Ze staat in het middelpunt van de belangstelling, waar ze ook gaat!! =) Ze heeft een gelukkige persoonlijkheid. We zijn er zeker van dat ze haar charme, zal doorgeven aan haar puppy's

Lexy

Dit kleine poppengezicht is super leuk. Ze is erg grappig, lief en vriendelijk. Lexy komt uit een lange lijn van familie favorieten en is een droom die uitkomt. Ze is de dochter van een van onze favoriete jongens, Prince. Wij weten al dat ze haar leuke karakter aan haar kindjes doorgeeft!!!

Fenne

Fenne is buiten een blij ei en binnen een rustige hond. Ze is een allemansvriend en vindt alles en iedereen interessant en leuk. Ze speelt t liefst met anderen honden die niet al te groot zijn.

Red

Red is de beste hond die wij ons kunnen wensen. Ze is geweldig met onze 4 kinderen. Ze heeft een lief karakter, is thuis lekker rustig maar houdt er ook heel erg van om buiten met andere honden te spelen. Ze heeft dan een voorkeur voor andere Labradoodles.

Bo

Bo is een super lieve, intelligente en leergierige hond. Ze houdt enorm veel van spelen, wandelen en nieuwe dingen leren. Ze is een echte gezinshond. Ze is dol op alles en iedereen.

Zusje

Onze fantastische Zusje is op zijn zachtst gezegd een spectaculaire schoonheid. We houden van haar leuke liefdevolle persoonlijkheid en gelukkige aard. Ze is een prachtig meisje met een zijdezachte golvende/wavy fleece vacht. Ze heeft een mooie bouw en zit erg goed in haar lijf. Iedereen die het genoegen heeft om haar te ontmoeten, houdt van haar.

Fay

Fay heeft de geweldige looks van haar ouders en hun leuke en vriendelijke persoonlijkheden ook. We houden gewoon van Fay en al haar grappige streken! Ze doet niets liever dan met haar vrienden bij de waterbak rondhangen. Haar pups nemen haar geweldige persoonlijkheid over en haar prachtige looks zie je zeker terug in haar pups!

De blije Papa doodles

Raffy

Raffy is een sociale en vriendelijke reu. Het is een zeer stabiele hond en een echte allemansvriend. Zijn bloedlijnen zijn te traceren naar de oorspronkelijke oprichters van de Australian Labradoodles, de bekende Tegan Park en Rutlands bloedlijnen.

Harry

Harry is een mensgerichte hond. Hij is altijd erg opgewekt en zeer trouw, tijdens een wandeling verlaat hij nooit onze zijde. Harold is van Franse komaf.

Prince

Prince is een vrolijke en opgewekte hond. Het is een echte grappenmaker en weet een lach op ieders gezicht te toveren. Hij is zeer aanhankelijk en komt graag een aai halen. Zijn bloedlijnen zijn te traceren naar de oorspronkelijke oprichters van de Australian Labradoodles, de bekende Tegan Park en Rutlands bloedlijnen.

Xander

Xander is een gehoorzame en goedhartige reu. Hij is zeer charmant. Hij is ergs speels en zit vol levenslust. Zijn bloedlijnen zijn te traceren naar de oorspronkelijke oprichters van de Australian Labradoodles, de bekende Tegan Park en Rutlands bloedlijnen.

Xander