WALA Labradoodle

Ontmoet onze Doodles

Omdat we bij McSweeney’s doodles alleen willen fokken met doodles die helemaal gezond zijn laten wij onze teefjes voor, tijdens en na de dracht bekijken door een dierenarts.

Onze doodles worden getest op:

Wanneer een van onze doodles niet 100% gezond is zullen wij hier NOOIT een nestje mee fokken!

De mooie mama doodles

McSweeneys Resy

Resy wil vriendjes zijn met iedereen, ze is een knuffelkont, altijd blij, ontzettend lief en verzorgend, maar haar botjes verzorgd ze liever zelf. Ze wacht als een kat op de vensterbank om je thuis te verwelkomen en ze slaapt als een mensje in je armen in bed.

McSweeneys Dribbel

Dribbel is een speelse en enthousiaste doodle. Ook is ze een echte knuffelaar en allemansvriend. Als moeder is ze lief en zorgzaam.

McSweeneys Betsy

Dit is Betsy! Een lieve, trouwe, grappige, sociale ‘spring in het veld’. Zeer knuffelbaar en een echte familiehond. Bij het uitlaten wordt iedereen vrolijk.... zij begroet mens en hond (kat wat minder;-) Absoluut een allemansvriend!❤️

McSweeney's Ruby Doo

Onze Ruby is een echte knuffelaar. Zij wil altijd bij je zijn. Zij houd van aandacht en is super trouw. Hier zie je Ruby met een pup van vorige jaar, Bij het uitlaten houd ze niet op met spelen en thuis is ze super relaxed, een echte knuffelbeer.

McSweeney's Joy

Dit meisje is super leuk. Ze is erg grappig, lief en vriendelijk. Joy komt uit een lange lijn van familie favorieten. Ze is de dochter van een van onze favoriete jongens !!

McSweeneys Hunter

Hunter is dol op kinderen, en begroet iedereen enthousiast. Ze is erg makkelijk en is het liefst continu bij je. Als het even kan gaat ze graag voor een lange wandeling en kruipt ze graag bij je om te knuffelen. Al met al een fantastische hond die niet alleen liefde krijgt, maar nog zoveel meer liefde teruggeeft.

McSweeneys Ruby

Ruby is een lieve, vrolijke en sociale hond, die vooral gericht is op mensen. Ze houdt van knuffelen met iedereen en vindt die aandacht dan ook heerlijk. Verder vindt ze het heerlijk om te wandelen en te zwemmen, maar houd je altijd goed in de gaten.

McSweeneys Saartje

Saartje is ontzettend speels, sociaal en een echte knuffelaar. Zij is ook tegelijkertijd zelfstandig. Met andere honden is ze ook super lief. Ze snapt de signalen van grote honden en is voorzichtig met het spelen met kleine honden en puppy’s.

McSweeneys Roxx

Roxx heeft een lieve en zachte persoonlijkheid. Ze houdt ervan om je aandacht te tonen, echt een maatje. Ze speelt graag met andere honden, in het bos lopen vindt ze geweldig!!! Ze is een (go lucky) vriendelijk meisje. Ze is klein medium en heeft een rode zijdezachte curly fleece vacht.

McSweeney's Zusje

Zusje heeft de geweldige looks van haar ouders en dus ook hun leuke en vriendelijke persoonlijkheden. Haar pups nemen haar geweldige persoonlijkheid over.

McSweeneys Mila

Mila vindt het erg fijn om geknuffeld te worden. Ook gaat ze erg graag mee wandelen, daar is ze altijd voor in. Samen met andere honden spelen vindt ze geweldig. Met alle honden in de buurt kan ze gezellig spelen, van klein tot groot.

McSweeneys Ivy

Ivy is een vrolijke, lieve hond met veel energie. Ze is erg aanhankelijk en zorgzaam voor haar kindjes. Zij heeft een mooie rode fleece vacht!!

McSweeneys Lou Lou

Lou Lou is sterk op mensen gericht en altijd enthousiast. Ook is ze heel vriendelijk voor kinderen, leergierig en speels. Ze is over het algemeen rustig, sociaal, en gaat graag mee op stap

McSweeney's Lola

Lola is in alle opzichten prachtig!! Wij houden heel veel van haar!! Ze heeft en top karakter en is een geweldige mama! Ze heeft een gelukkige persoonlijkheid. We zijn er zeker van dat ze haar charme, zal doorgeven aan haar puppy's

McSweeneys Lasse

Lasse is buiten een blij ei en binnen een rustige hond. Ze is een allemansvriend en vindt alles en iedereen interessant en leuk. Ze speelt t liefst met anderen honden die niet al te groot zijn.

McSweeneys Amy

Amy is de beste hond die wij zouden kunnen wensen. Ze is geweldig met onze 4 kinderen. Ze heeft een lief karakter, is thuis lekker rustig maar houdt er ook heel erg van om buiten met andere honden te spelen.

McSweeneys Bo

Bo is een super lieve, intelligente en leergierige hond. Ze houdt enorm veel van spelen, wandelen en nieuwe dingen leren. Ze is een echte gezinshond. Ze is dol op alles en iedereen.

McSweeney's Mellow

Onze fantastische Mellow is en echte schat van een hond. We houden van haar leuke liefdevolle persoonlijkheid en gelukkige aard. Ze heeft een mooie bouw en zit erg goed in haar lijf.
nl_NL