Over McSweeney's Doodles

Na onze zoektocht naar een hond met allergie vriendelijke eigenschappen zijn we in contact gekomen met het ras. Eenmaal uitgekomen bij de doodle wil je alles over de hond weten en nooit meer terug. 

Doodles zijn leergierig, erg intelligent en hebben een kindvriendelijk karakter, ideaal voor ieder als gezin.

Door het jarenlang houden van, en werken met dieren zijn we begonnen met het fokken van ons favoriete hondenras; de Doodle.

Het verzorgen en de omgang met de Labradoodles is na 10 jaar voor ons een essentieel deel van ons leven geworden en we zijn dan ook blij dat wij met onze Doodles en pups hier een stukje aan bij kunnen dragen.

Onze Zorgboerderij

Op onze zorgboerderij in Sterksel, waar onze doodles geboren worden en het eerste gedeelte van hun leven wonen, hebben we bovendien een Paarden pensionstal en Zorgboerderij: Zorgboerderij de Peelven (voormalig McSweeneys Zorgboerderij). Meer informatie hierover vindt u op onze website en via deze video.

Door de zorgboerderij te combineren met de pups zijn al onze pups altijd goed gesocialiseerd.

labradoodle puppy
terry doodles

Reico Nederland

Voor een hond is goede voeding erg belangrijk. In onze zoektocht hiernaar hebben wij de Reico vitale systeem producten gevonden.

De voeding van uw hond moet een optimale mix van eiwitten, natuurlijke vetten, koolhydraten, vitamines en sporenelementen bevatten. Net als voor de mens, is de meest natuurlijke voeding een van de belangrijkste stappen op weg naar een lang en gezond leven vol energie en prestaties voor onze huisdieren.

 Reico voeding bevat alle stoffen die een hond nodig heeft en bevat geen ongezonde toevoegingen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Terry en Carolien en samen met onze kinderen Evi, Anna, Sam en Farah wonen wij in Sterksel.

Terry McSweeney

Terry komt van oorsprong uit een Iers gezin waar werd gewerkt en gefokt met Labrador retrievers. In Ierland worden deze honden veel gebruikt en getraind voor de jacht. Terry heeft als kind altijd genoten van de omgang met de dieren en gebruikt zijn vroegere ervaring nu bij het fokken van onze Doodles. 

Carolien Heestermans

Carolien is al een aantal jaren bezig met het geven van paardrijlessen. Werken met dieren is haar passie. Dit weet zij al van kinds af aan. Door het plezier dat zij beleefde aan de kynologische cursussen en het trainen van onze honden, is zij uiteindelijk begonnen aan de opleiding tot kynologisch instructrice.

nl_NL