Een doodle om mee te fokken

Ben je op zoek naar een Australian labradoodle om mee te fokken

Bij Mc Sweeney’s Doodles is het ook mogelijk om een labradoodle te kopen en hier vervolgens op latere leeftijd mee te gaan fokken. Dit verloopt wel net iets anders als Hoe wij standaard Werken.

Normaalgesproken zijn de australian multigen labradoodle puppy’s die wij verkopen niet vrij om mee te fokken, hiervoor wordt namelijk een overeenkomt getekend.

Ook geven wij bij deze pups een garantie dat deze in de toekomst geschikt zal zijn voor het fokken en krijgt je voorrang op de huidige wachtlijst.

Dit zorgt ervoor dat de labradoodle puppy’s dan ook duurder zijn dan normaal.

Waar wordt op getest

Op basis van erfelijke aandoeningen zullen alle pups zeker geschikt zijn om mee te fokken. Zowel de ouderhonden als vele generaties daarvoor zijn namelijk volledig getest op:

 

 Na 1 jaar dient u zelf nog de fysieke testen uit te voeren namelijk:

  • ECVO ogen
  • Heupen en Ogen
  • Patella’s en knieën
Doodle puppies

Belangrijk om te weten

Kennis

Bij het kopen van een labradoodle om te fokken bij Mc Sweeneys doodles koop je niet alleen de doodle maar ook de kennis. Met onze jarenlange ervaring zijn we zo goed als alle mogelijke vragen die je hebt al een keer in de praktijk tegengekomen. Hiervoor mag je ook altijd contact met ons opnemen.

Australian Multigen Labradoodles

Multigen staat voor multi generatie. De bloedlijnen van onze labradoodles zijn terug te traceren naar Tegan Park en Rutlands. Dit zijn de originele fokkers van de Autralian Labradoodle.

Hoe kan ik mij inschrijven voor een Australian labradoodle om mee te fokken

Ben je geïntereseerd in een labradoodle om mee te fokken schrijf je dan in via dit formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schijf je in voor een doodle om mee te fokken.

nl_NL