Ontmoet onze WALA Doodles

Omdat we bij McSweeney’s doodles alleen willen fokken met doodles die helemaal gezond zijn laten wij onze teefjes voor, tijdens en na de dracht bekijken door een dierenarts.

Ook hebben wij WALA Labradoodles, Waar WALA staat voor Worldwide Autralian Labradoodle Association. Met een Wala certificering weet je zeker dat je een Kwalitatieve, gezonden maar ook zeker verantwoorde labradoodle koopt.

Onze WALA labradoodles worden getest op:

Wanneer een van onze doodles niet 100% gezond is zullen wij hier NOOIT een nestje mee fokken!

De blije WALA Papas

Raisdoodles Charlie

Charlie is een sociale en vriendelijke reu. Het is een zeer stabiele hond en een echte allemansvriend. Zijn bloedlijnen zijn te traceren naar de oorspronkelijke oprichters van de Australian Labradoodles, de bekende Tegan Park en Rutlands bloedlijnen.

Raisdoodles Prince

Prince is een vrolijke en opgewekte hond. Het is een echte grappenmaker en weet een lach op ieders gezicht te toveren. Hij is zeer aanhankelijk en komt graag een aai halen. Zijn bloedlijnen zijn te traceren naar de oorspronkelijke oprichters van de Australian Labradoodles, de bekende Tegan Park en Rutlands bloedlijnen.

BumbleDoodles Monty

Monty is een gehoorzame en goedhartige reu. Hij is zeer charmant. Hij is ergs speels en zit vol levenslust. Zijn bloedlijnen zijn te traceren naar de oorspronkelijke oprichters van de Australian Labradoodles, de bekende Tegan Park en Rutlands bloedlijnen.

Fantastic Power

Power is een geweldige lieve hond, het is een echte knuffelbeer met een zacht en gevoelig karakter. Hij is gek op apporteren. Hij houd van spelen en ravotten met soortgenoten. Het is een echte kindervriend. Power heeft een hele fijne fleecevacht.

De mooie WALA Mamas

McSweeneys Bella

Bella is een lieve, vrolijke en sociale hond, die vooral gericht is op mensen. Zij is een dochter van Courtlands Elza en Courtalnds Xander

McSweeneys Bobby

McSweeneys Bobby is een mini en erg aanhankelijk en zorgzaam. Zij heeft een mooie glanzende fleece vacht! Zij is lief en aanhankelijk en houdt van knuffelen.

McSweeneys Peggy

McSweeney's Peggy is klein medium en komt uit een lange lijn van familie favorieten, speels en leergierig. Ze is de dochter van Courtlands Xander en Raisdoodles Cameo.

McSweeneys Bindi

McSweeneys Bindi is duidelijk te zien....een zus van Lola en net zo aanhankelijk en zorgzaam. Zij is dus ook een mini.

McSweeneys Teddy

Teddy is ontzettend speels, sociaal en een echte knuffelaar. Zij is ook tegelijkertijd zelfstandig. Met andere honden is ze ook super lief. Ze snapt de signalen van grote honden en is voorzichtig met het spelen met kleine honden en puppy’s.
nl_NL