Over ons/Privacyverklaring


Wie zijn wij?

Wij zijn Terry, Carolien, Evi, Anna, Sam en Farah en wij wonen in Sterksel. Sinds kort zijn wij begonnen met het fokken van Doodles.

Wij zijn in contact gekomen met het ras omdat wij op zoek waren naar een hond met allergie vriendelijke eigenschappen. Eenmaal uitgekomen bij de doodle waren wij heel enthousiast over dit fantastische hondenras. Ze zijn leergierig, erg intelligent en hebben een kindvriendelijk karakter, ideaal voor ons als gezin.

Terry komt van oorsprong uit een Iers gezin waar werd gewerkt en gefokt met Labrador retrievers. In Ierland worden deze honden veel gebruikt en getraind voor de jacht. Terry heeft als kind altijd genoten van de omgang met de dieren en gebruikt zijn vroegere ervaring nu bij het fokken van onze Doodles. 

“Honden zijn mijn passie, en om weer met deze geweldige dieren te mogen werken is voor mij een droom die uitkomt. Ik sta iedere dag met plezier op!”

Carolien is al een aantal jaren bezig met het geven van paardrijlessen. Werken met dieren is haar passie. Dit weet zij al van kinds af aan. Door het plezier dat zij beleefde aan de kynologische cursussen en het trainen van onze honden, is zij uiteindelijk begonnen aan de opleiding tot kynologisch instructrice.

Door het jarenlang houden van, en werken met, dieren zijn we begonnen met het fokken van ons favoriete hondenras; de Doodle. In onze vrije tijd gaan wij graag met onze kinderen en honden de bossen in of we maken een lange strandwandeling. Het verzorgen en de omgang met onze dieren is voor ons een essentieel deel van ons leven geworden en we zijn dan ook blij dat wij met onze Doodles en pups hier een stukje aan bij kunnen dragen.

 

Zorgboerderij

Op onze zorgboerderij in Sterksel, waar wij de Doodles fokken, hebben we bovendien een Paarden pensionstal en Zorgboerderij: Zorgboerderij de Peelven (voormalig McSweeneys Zorgboerderij). Meer informatie hierover vindt u op onze website en via onderstaande video.

 

Privacy verklaring McSweeney´s 
McSweeney’s Doodles (verder McSweeney’s Doodles), gevestigd te Sterksel, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Peelven 2, 6029PG, Sterksel
www.mcsweeneysdoodles.nl mcsweeneysdoodles@gmail.com
0612130431

Functionaris Gegevensbescherming
De Functionaris Gegevensbescherming van McSweeney’s Doodles is Terry McSweeeney. Hij is te bereiken via mcsweeneysdoodles@gmail.com

Persoonsgegevens die wij verwerken
McSweeney’s Doodles verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder in de bijlage vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
McSweeney’s Doodles verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:
– NAW gegevens

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Zorgboerderij de Peelven verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Om diensten aan u te leveren

Delen van persoonsgegevens met derden
McSweeney’s Doodles verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt.

 
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
McSweeney’s Doodles gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door McSweeney’s Doodles en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar mcsweeneysdoodles@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk op uw verzoek. McSweeney’s Doodles wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Dat kan via de volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
McSweeney’s Doodles neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze functionaris gegevensbeheer via genoemde contactgegevens.
McSweeney’s Doodles werkt met de onderstaande persoonsgegevens. 

De persoonsgegevens:
1. Naam
2. Adres
3. Postcode
4. Telefoonnummer
5. Mailadres

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
McSweeney’s Doodles dient wettelijk alle dossiers en dus cliënt gegevens 5 jaar te bewaren.

Copyright © Mc Sweeney's 2014 | Website door SocialCowboy Webdesign