Onze Honden


 

Omdat wij alleen willen fokken met honden die helemaal gezond zijn laten wij onze teefjes voor, tijdens en na de dracht bekijken door een dierenarts.

Onze honden worden getest op:

HD Heup Dysplasie

ED Ellenboog Dysplasie

PRA/PRCD Progressive retinal atrophy/Progressive rod cone degeneration

Degenerative myelopathy 

Excercise-induced collapse in Labradors

Van Willebrand factor

Wanneer een van onze honden niet 100% gezond is zullen wij hier NOOIT een nestje mee fokken!

Het welbevinden van onze honden staat bij ons altijd voorop. Voldoende activiteiten, training en beweging zorgt voor een gezond mentaal welbevinden van onze honden. Wij maken dagelijks een fietstocht en een lange wandelingen en trainen onze honden op verschillende manieren om ze actief en scherp te houden. De honden rennen dagelijks vrij rond als een roedel in de speelwei. 

Voor een hond is goede voeding erg belangrijk. Wij geven onze honden Reico vitale systeem producten. Daarom moet de voeding van uw hond een optimale mix van eiwitten, natuurlijke vetten, koolhydraten, vitamines en sporenelementen bevatten. Net als voor de mens, is de meest natuurlijke voeding een van de belangrijkste stappen op weg naar een lang en gezond leven vol energie en prestaties voor onze huisdieren. Reico voeding bevat alle stoffen die een hond nodig heeft en bevat geen ongezonde toevoegingen.

Copyright © Mc Sweeney's 2014 | Website door SocialCowboy Webdesign